Designlaatat Roca ja Newker

Tiesithän, että meiltä saa nyt muiden laadukkaiden pinnotteiden lisäksi Rocan ja Newkerin laattoja? Kuten muidenkin pinnoitteidemme tuottajat, myös nämä laattavalmistajat edustavat alansa ehdotonta kärkeä ja valikoimiin kuuluu lukuisia hienostuneita vaihtoehtoja. Rocan ja Newkerin laatat ovat tällä hetkellä esillä Kangasalan Showroomissamme osoitteessa Hampuntie 5  ja osan löydät myös verkkokaupastamme  pinnoitekauppa.fi -  Tervetuloa tutustumaan!

ROCA

Roca on maailman johtava kylpyhuonevalmistaja, jonka referenssikohteisiin kuuluu muun muassa Eiffel-torni. Roca täytti vuonna 2017 sata vuotta, jonka kunniaksi luotiin jotain aivan uutta: Armani/Roca -kokoelma, joka heijastaa Georgio Armanin ominaista tyyliä nyt myös kylpyhuoneissa. Kuten taideteokset tai haute couture -luomukset, koko Armani/Roca kylpyhuonemallisto huokuu täydellisyyttä ja taitoa ei vain materiaalien käsittelyssä ja valinnassa vaan jokaista yksityiskohtaa myöden. Kyseessä on yhtenäinen sisustussuunnittelukonsepti, joka muuttaa kylpyhuoneen tilaksi, joka on omistettu aistien nautinnolle.

​​www.roca.com

NEWKER

Newker on nuori, dynaaminen yritys, jolla on kyky mukautua asiakkaidensa tarpeisiin. Newker Ceramicsin kutsumus on asiakaspalvelu. Newkerin laattamallistosta löydät viimeisimmät trendit, joissa on huomioitu jokaisen markkina-alueen ominaispiirteet, alan johtavat teknologiset ratkaisut sekä huippulaadukkaat keraamiset tuotteet.  Newker pystyy tarjoamaan laajan valikoiman muotoja, materiaaleja, pintamateriaaleja ja värejä, joista jokainen löytää juuri tarvitsemansa tuotteen.

www.newker.com

 

Tai osta heti verkkokaupastamme!

Tuotekuvat