MP ITALIAN STYLE COATINGS -efektimaalit

MP efektimaalit tulevat Italialaiselta perheyritykseltä, joka on perustettu 1969 - maaleja tehdään siis pitkällä kokemuksella ja suurella italialaisella sydämellä. Erilaisia efektimaaleja löytyy laajat väriskaalat ja lopputulos on taatusti näyttävä!

HIEKKAMAALIT SPIAGGE & EVENTI

Spiagge  - vesipohjainen ja siinä on alhainen VOC arvo. Spiagge on isommalla raekoolla varustettu hiekkamaali. Tällä vaihtoehdolla struktuuri on siis taattu!

Eventi - vesipohjainen ja pesunkestävä. Kuten Spiaggellakin, Eventillä luot näyttävää pintaa helposti. Pienemmän raekoon ansiosta Eventi on hieman hillitympi versio rouheasta Spiaggesta.

Molemmissa hiekkamaaleissa on kolme eri pohjavaihtoehtoa; classic tai metallihohtoinen silver ja gold. Halutessaan maalin joukkoon on mahdollista lisätä ekstrakimalteita.

METALLIMAALIT ART METAL & hEAVY METAL

Art Metal - vesipohjainen, pesunkestävä ja helposti työstettävä erilaisin tekniikoin. Tällä maalilla kaunis metallihohto on taattu! Halutessaan maalin joukkoon on mahdollista lisätä ekstrakimalteita.

Heavy Metal - vesipohjainen ja todella vaikuttavalla metallihohdolla varusteltu efektimaali. Tämä maali ei jätä kylmäksi, jos haussa on vahva metallinhohto! Halutessaan maalin joukkoon on mahdollista lisätä ekstrakimalteita.

FERRUM-SIDERUM-CUPRUM

Ferrum - vesipohjainen ruoste efektimaali, joka antaa ruosteisen raudan ilmeen mille tahansa pinnalle ja luo teollisen ja ajattoman ulkonäön. Vintage-ilme on tässä pinnoitteessa taattu ja se kulkee hyvin sisustustrendien mukana. Hapetus tehdään Antichizzantella. Tämä maali soveltuu parhaiten kuiviin tiloihin, käy myös monimuotoisille pinnoille.

Cuprum -  vesipohjainen koristemaali hapettuneella kupariefektillä. Sen metallipinta, joka on kirkkaan värinen kupari, on hapetettu Antichizzantella, jolloin saadaan kauniita patinan sävyjä. Cuprum on Siderumiin ja Ferrumiin verrattuna hieman ohuempaa ja läpikuultavaa koostumukseltaan. Tämä maali soveltuu parhaiten kuiviin tiloihin, käy myös monimuotoisille pinnoille.

Siderum - vesipohjaisella efektimaalilla on mahdollista jäljitellä raudan ja kuparin luonnollista hapettumista ainutlaatuisten pintojen luomiseksi. Tämä maali soveltuu parhaiten kuiviin tiloihin, käy myös monimuotoisille pinnoille.

 

 

 

 

 

Kiinnostuitko tuotteesta?