JoulukalenteriKILPAILU #sbljoulupintaa

Suomen Betonileimasimen Instagram-kilpailun #joulupintaa viralliset säännöt

Osallistu kilpailuun Instagram-päivityksellä tunnisteella #joulupintaa joulukuun 20. päivään mennessä.
Suomen Betonileimasimen Instagram-tili löytyy https://www.instagram.com/suomenbetonileimasin/ 

JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää Suomen Betonileimasin Oy. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

KILPAILUAIKA:
Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagram-päivitys #sbljoulupintaa-tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita päivityksiä ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram-päivitys #sbljoulupintaa-tunnistetta käyttäen. Tunnusta käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA:
Suomen Betonileimasimen raati valitsee kilpailun voittajat. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kyseistä Instagram-päivitystä kommentoimalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT:
Voittaja saa Instagram-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkinnon arvo riippuu voittajan valitsemista tuotteista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Instagram-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia.