Pari tarkennusta Helsingin Sanomien juttuun 12.9.

Helsingin Sanomat (linkki juttuun) kirjoitti 12.9. tärkeistä asioista ”Haaveiletko uudistavasi kylpyhuoneen pinnat mikrosementillä vanhojen laattojen päälle!? ”Aivan varma tulos on mikrobivaurio”, sanoo asiantuntia” otsikon alla.  Mutta koska tässä jutussa käsiteltiin montaa eri tuotetta, myös aivan muita kuin mikrosementtejä, siitä saattoi jäädä lukijalle hieman epäselvä kuva. Siksi pari tarkennusta Pavicem mikrosementin suhteen:

1. Pavicem mikrosementti ei aiheuta mikrobiongelmia. Mutta ei tietenkään myöskään poista olemassaolevia. Kun me myymme asiakkaallemme mikrosementtiä asennettavaksi laattojen päälle, korostamme, että alla olevan pohjan tulee olla ”terve” eli kuiva, nykynormien mukaisesti vedeneristetty ja laattojen siinä tukevasti kiinni.

2. Meidän käyttämämme lakka on vesihöyryä läpäisevä, mutta käyttövesitiivis. Näin ollen kahta sulkevaa pintaa ei pääse syntymään. Märkätiloihin mikrosementin alle tulee aina asentaa asianmukainen vedeneriste.

Kaiken kukkuraksi mikrosementtejä on olemassa montaa eri sorttia. Meidän valikoimastamme löytyy juurikin kyseinen, aidosti sementtipohjainen Pavicem mikrosementti sekä kovempaan kulutukseen suunnitellut: vesiohenteinen, epoksipohjainen Decopox ja samaten vesiohenteinen mutta kvartsihiekkaa sisältävä Redexy 3C. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimman ratkaisun!