Rocan ja Newkerin laatat nyt meiltä

Tiesithän, että meiltä saa nyt muiden laadukkaiden pinnotteiden lisäksi Rocan ja Newkerin laattoja? Molemmat tuottajat edustavat alansa ehdotonta kärkeä ja valikoimiin kuuluu lukuisia hienostuneita vaihtoehtoja.

Roca on maailman johtava kylpyhuonevalmistaja, jonka referenssikohteisiin kuuluu muun muassa Eiffel-torni. Armani/Roca -kokoelma heijastaa Georgio Armanin ominaista tyyliä nyt myös kylpyhuoneissa. Kuten taideteokset tai haute couture -luomukset, koko Armani/Roca kylpyhuonemallisto huokuu täydellisyyttä ja taitoa ei vain materiaalien käsittelyssä ja valinnassa vaan jokaista yksityiskohtaa myöden.

Newkerin laattamallistosta löydät viimeisimmät trendit, joissa on huomioitu jokaisen markkina-alueen ominaispiirteet, alan johtavat teknologiset ratkaisut sekä huippulaadukkaat keraamiset tuotteet.  Kiitos pitkän kokemuksen keraamisten laattojen parissa, Newker pystyy tarjoamaan laajan valikoiman muotoja, materiaaleja, pintamateriaaleja ja värejä, joista jokainen löytää juuri tarvitsemansa tuotteen.

Tutustumistarjouksena nyt vuoden 2018 loppuun varastosta löytyvät laatat  -20% ja tilattavat laatat -10%.
Laatat ovat tällä hetkellä esillä Kangasalan Showroomissamme osoitteessa Hampuntie 5 –  Tervetuloa tutustumaan!